Sortegem dues entrades per al concert de Clara Peya

Els socis de Viu Molins de Rei es poden emportar dues entrades per al concert de Clara Peya que organitza Daltabaix a la Traska Truska aquest diumenge.

Clara Peya durant una actuació // Pere Masramón

Aquest diumenge 18 de febrer a les set de la tarda, el cicle Daltabaix porta a la pianista i compositora Clara Peya, una de les joves creadores més originals de l’escena musical catalana. Amb 12 anys als escenaris i 7 discos al mercat presenta ‘Oceanes’, amb cançons serenes i íntimes que parlen de les dones que l’han inspirat en la seva carrera creativa.

Viu Molins de Rei sorteja dues entrades per al concert entre els socis del diari. Si encara no sou socis, us en podeu fer per entrar al sorteig i rebreu gratuïtament l’Anuari 2017 en paper que acabem de publicar. Per participar-hi, només cal omplir el formulari següent:

Recomanacions personalitzades