Josep Rull considera la Candelera el “termòmetre” de la millora econòmica

Després de visitar la Fira de la Candelera com a conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull hi ha tornat, aquest cop com a diputat de Junts per Catalunya després de la seva estada a la presó. Valora la “injecció d’optimisme” que hi ha notat i que es percep “l’activitat econòmica desbordada”. 

Josep Rull durant la seva passejada per la Fira de la Candelera del 2018 // Jordi Julià

Ara fa un any visitava Molins de Rei com a conseller parlant de l’entrada a la zona 1 del transport públic. Un any més tard, cessat del càrrec pel 155 i havent passat per la presó d’Estremera, hi ha tornat però com a diputat.

Josep Rull, que va venir convidat pel PDeCAT, ha elogiat la Fira de la Candelera perquè és “un bon termòmetre de com està el país”“Queda clar que la crisi econòmica l’estem superant amb nota, i es nota l’activitat econòmica desbordada”, ha assegurat en declaracions a periodistes durant la seva visita.

Ha destacat la “gran injecció d’optimisme” que ha rebut durant la visita. De fet, considera que la fira molinenca és “una expressió d’autoestima de la gent de Molins de Rei que vol compartir amb la resta del país”.

Considera que el municipi és “un poble que té molta potència a nivell de societat civil que s’organitza i és capaç de lluir la millor imatge davant la ciutadania de Catalunya”. El diputat ha participat aquest any en l’entrega de premis del concurs de planter.

Isabel Ballesteros Estètica Avançada, Quiromassatge i Benestar. C. Javint Verdaguer, 56 Molins de ReiToyota Starbaix Molins de Rei

Recomanacions personalitzades