Viu Molins de Rei presenta l’Anuari 2017 aquest dijous

Els protagonistes de l’any que deixem enrere participaran aquest dijous a la presentació de l’Anuari Viu Molins de Rei 2017, un llibre-revista que analitza els fets més destacats de l’any.

Dijous, 1 de febrer a les 19:30 al Baccus (c. Foment, 6), veurà la llum el quart Anuari en paper que publica Viu Molins de Rei. 68 pàgines amb paper d’alta qualitat que fan balanç del que ha donat de si aquest any 2017. Aquest llibre-revista, disponible exclusivament en format analògic, es podrà adquirir el mateix dijous durant la presentació, i també durant la Fira de la Candelera a l’estand de Viu Molins de Rei, situat al carrer de Pere Calders, i després a les llibreries. Els 61 socis que donen suport econòmic al diari el rebran gratuïtament.

A la presentació hi participaran els protagonistes de les principals notícies de l’any i que queden reflectides a l’Anuari. Entre elles, Carme García, el personatge de l’Any Viu Molins de Rei 2017, per la seva lluita per aconseguir condicions més dignes per a les persones amb discapacitat. També hi haurà la Plataforma d’Afectats per la Residència de Molins de Rei per la seva mobilització per una nova llar d’avis, així com un membre del nou govern municipal.

Eva Moreno hi participarà com a doble protagonista de notícies culturals: com a actriu d’Impuls Teatre, parlarà de la pluja de premis de la companyia en l’any del 20è aniversari, i com a escriptora, del seu títol de Mestre en Gai Saber. Un altre dels assistents serà Carlos Sotelo, director general de Scutum-Silence, el principal fabricant de motos elèctriques d’Espanya, que ha instal·lat la fàbrica a Molins de Rei. Un representant del Molins de Rei CF hi serà present per parlar de l’ascens que van assolir després d’anys quedant-se a les portes. Hi participarà també l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals.

[Fes-te soci de Viu Molins de Rei i rebràs gratuïtament l’Anuari 2017]

Recomanacions personalitzades