Més de 300 esportistes participen en el torneig de judo de Molins de Rei

327 alumnes d’arreu de Catalunya es desplacen al municipi per participar en la trobada organitzada pel Club Judo Molins de Rei. 

L’organització del torneig // Club de Judo Molins de Rei

La vuitena edició del Torneig Judo de Molins de Rei va reunir a 327 alumnes al Poliesportiu de la Sínia el passat diumenge 28 de gener, segons explica l’entitat organitzadora, el Club de Judo Molins de Rei, a través d’un comunicat.

Els esportistes es van desplaçar des de diferents indrets de Catalunya i Andorra. “Dins del nostre ambient lúdic on es reconeix l’esforç i el coratge a cada combat, els nostres alumnes han pogut fer molts amics i continuar creixent interiorment”, assegura l’equip docent del Club de Judo Molins de Rei. “Volem donar moltes gràcies als alumnes i famílies que ho han fet possible”, afegeixen.

En aquesta trobada, ja consolidada i que es realitza per vuitè any consecutiu, han participat multitud de clubs: Tao d’Hospitalet de Llobregat, Danes de Castelldefels, Bigues i Riells, Olerdola, Nova Unio de Lloret, JEC Lloret, Blanes, Palafolls, Tordera, Pineda de Mar, Baix Montseny, Sport 7 de Manresa, Moia, Malgrat de Mar, Els Monjos, Tomodachi Barcelona i Terrassa, Montserrat de Barcelona, Corbera de Llobregat, Hantei d’Andorra i Gym Valles de Cerdanyola.

 

 

Recomanacions personalitzades