L’any 2017 Nissan va aconseguir el volum més alt de vendes a Espanya en els últims 15 anys

Contingut patrocinat per Otto Diesel Molins de Rei

La companyia va créixer en vendes l’any 2017 fins a obtenir la xifra més alta dels últims quinze anys i va tancar l’any com la marca asiàtica més venuda.

El vehicle elèctric Nissan Leaf // Otto Diesel Molins de Rei

Les vendes de Nissan el 2017 a Espanya van ser les més altes dels últims 15 anys. A més, ha estat el setè any consecutiu que han estat la marca asiàtica més venuda a Espanya. Nissan es consolida, a més, en la 8a posició del rànquing espanyol.

Nissan lidera el segment dels crossovers amb el Qashqai. El mateix passa amb els crossovers grans amb el Nissan X-Trail. L’any 2017 la companyia també va ser al capdavant en la mobilitat 100% elèctrica i de 0 emissions i el Nissan Navara, made in Spain va aconseguir el millor resultat al mercat espanyol des de l’any 2008.

Marco Toro, Conseller Director General de Nissan Iberia, considera que és “gràcies a una xarxa eficient identificada en la marca i al treball de tot l’equip de Nissan amb un enfocament clar en la qualitat al client”. I afegeix: “Haig d’agrair als clients Nissan la confiança que han dipositat en la nostra marca”.

Els crossover de Nissan, disponibles a Otto Diesel Molins de Rei // Otto Diesel

En Vehicles Comercials Lleugers, Nissan ofereix una garantia de 5 anys o 160.000 quilòmetres en tota la seva gamma de vehicles comercials. Serveis de Nissan com la ‘Promesa Client’ la posicionen com una marca innovadora i amb un compromís total i absolut per la satisfacció dels clients.

Recomanacions personalitzades