Carme García és el Personatge de l’Any Viu Molins de Rei 2017

L’Anuari Viu Molins de Rei 2017, que es presentarà dijous 1 i es podrà obtenir per la Fira, fa un reconeixement de la lluita de Carme García. És mare del Pol, afectat d’autisme, i al llarg del 2017 ha denunciat la manca de suport de les administracions als discapacitats profunds.

Retrat de Carme García // Guillem Urbà

Com a símbol de la lluita silenciosa que fan moltes persones, dia rere dia, per millorar la situació de persones amb discapacitat i fer, així, una societat més justa. Viu Molins de Rei, després de consultar-ho amb la seva comunitat de socis, ha decidit reconèixer com a Personatge de l’Any a Carme García. El 2017 va escriure una carta denunciant la manca de respostes de l’Ajuntament de Molins de Rei, i també de la resta d’administracions, amb què s’havia trobat.

Després de publicar la carta en aquest diari, va rebre multitud de suports, i animada per la bona acollida, es va decidir a denunciar la situació al Síndic de Greuges. La seva història es podrà llegir a l’Anuari 2017, juntament amb el reportatge sobre un altre cas i les activitats de sensibilització que ha fet Gueopic, liderades amb un gran acte al Foment.

I, com a part del reconeixement de Personatge de l’Any, l’Anuari inclourà una entrevista inèdita a Carme García, on explica la seva lluita. Aquest llibre-revista en paper es presentarà dijous, 1 de febrer a les 19:30 al Baccus (C. Foment, 6). Allà es podrà adquirir, així com durant la Fira de la Candelera en l’estand de Viu Molins de Rei a la plaça del Molí. Més endavant, a les llibreries del municipi.

L’acte de presentació tindrà la presència dels protagonistes dels fets més destacats de l’any, que seran entrevistats en directe. I, entre elles, també Carme García.

[Fes-te soci del Viu Molins de Rei i obtindràs gratuïtament l’Anuari 2017]

Recomanacions personalitzades