Nissan Qashqai i X-Trail “regnen” en el segment de moda

Contingut patrocinat per Otto Diesel Molins de Rei

Els crossover, sense cap dubte, estan sent els impulsors del creixement del mercat europeu en els últims cinc anys. Aquesta tendència és cada vegada més forta i avui en dia, els crossover ja representen un 35% de quota sobre el mercat total. 

Els crossover de Nissan, disponibles a Otto Diesel Molins de Rei // Otto Diesel

Nova gamma Nissan crossover: nou Qashqai i nou X-Trail

Els líders s’han renovat i ara incorporen millores tant amb el seu nou disseny exterior contemporani, en els  nivells de qualitat interior, en la precisió de conducció i la inclusió de noves tecnologies de Mobilitat Intel·ligent Nissan per oferir majors nivells de confort, seguretat i confiança al volant.

Nissan JUKE GT SPORT PLAYSTATION

El nou Nissan JUKE GT SPORT PLAYSTATION ha estat concebut per a commemorar la llarga col·laboració entre Nissan i PlayStation, que va arrencar amb la creació de la GT Academy. Aquesta edició limitada a 500 unitats està basada en el DIG-T 115 CV N-Connecta (inclou l’obsequi d’una consola PlayStation®4 amb una còpia del nou Gran Turismo™ Sport).

Nissan Safety Shield (Escut de Protecció Intel·ligent Nissan)

Nissan ha desenvolupat el Nissan Safety Shield, que engloba tots els sistemes de seguretat activa i passiva dels models Nissan, suposen l’aplicació de la tecnologia d’avantguarda a tots els segments de la gamma Nissan, des dels utilitaris urbans com el Micra fins als grans crossover com l’XTrail.

Dins el Nissan Safety Shield (Escut de Protecció Intel·ligent Nissan) s’integren, entre d’altres, el Sistema intel·ligent anticol·lisió frontal amb reconeixement de vianants, la Detecció d’objectes en moviment, l’alerta en sortida marxa enrere Cross-Traffic Alert o l’alerta de canvi de carril involuntari

Ara, aquest compromís de Nissan va un pas més enllà amb el nou Pla Mobilitat Intel·ligent de Nissan, que ofereix un atractiu incentiu de fins a 5.000 € per a aquells clients que renovin el seu cotxe i optin per un nou Nissan equipat amb tecnologia Nissan Safety Shield.

Més informació de la campanya a: http://www.nissan-ofertas.es/landing/planmovilidadinteligente.

Recomanacions personalitzades