El Club Gimnàs Molins de Rei presenta els equips i és cinquè al Campionat de Catalunya

L’entitat de Molins de Rei dedicada a la gimnàstica fa la presentació oficial de la temporada, aconsegueix una cinquena posició al Campionat de Catalunya de clubs i participa en la Lliga Ibèrica i la Lliga Iberdrola. 

Imatge de la presentació // Club Gimnàs Molins de Rei

L’última fora del seu espai propi. El Club Gimnàs Molins de Rei ha fet la presentació oficial de les gimnastes i els equips de competició al Poliesportiu Municipal. Si els terminis es compleixen, la temporada vinent la realitzaran a la Zona Esportiva Ricard Ginebreda del barri del Canal, que ja haurà acabat la tercera fase de la seva construcció.

Ara mateix entrenen en una nau llogada al polígon Riera del Molí, situació que mantenen des del 2012. Tot i això, la família de la gimnàstica molinenca no ha perdut empenta i ha seguit creixent. Una tendència que podria veure’s reforçada amb l’impuls de les noves instal·lacions.

Cinquena posició al Campionat de Catalunya de clubs

A finals de novembre, el Club Gimnàs Molins de Rei va participar en el Campionat de Catalunya de clubs amb un equip de base format per les joves Helena Santacana, la Xènia Coronas, la Sara Chacón i la Mireia Rodríguez, que van començar la temporada amb una meritòria cinquena posició en una competició disputada a Salt.

A Vila-Real amb la Lliga Ibèrica

D’altra banda, també a finals de novembre, nou esportistes del Club Gimnàs Molins de Rei van desplaçar-se fins a Vila-Real per participar en la primera fase de la Lliga Ibèrica. “Tot i competir a la categoria divisió B van demostrar un molt bon nivell”, expliquen des de l’entitat.

A les portes de la Lliga Iberdrola

Finalment, en aquest inici de temporada l’entitat molinenca també va participar en les fases classificatòries per a la Lliga Iberdrola. “Ho van donar tot, però les errades en els nous elements ens han allunyat de poder participar a la lliga”, asseguren des del Club Gimnàs Molins de Rei. “No ens donarem per vençudes, al juny hi tornarem a ser!”, adverteixen.

Recomanacions personalitzades