El ministeri de Cultura premia la biblioteca Pau Vila

La biblioteca Pau Vila de Molins de Rei ha rebut el premi Maria Moliner del ministeri de Cultura per la seva tasca en el foment de la lectura. Rebrà 1.700 euros per ampliar el catàleg. 

Biblioteca Pau Vila // Arxiu – Laura Herrero

Reconeixement per a la biblioteca Pau Vila de Molins de Rei abans de canviar d’ubicació. L’equipament molinenc ha rebut el premi de la Campanya d’Animació a la Lectura Maria Moliner organitzat pel ministeri de Cultura amb la col·laboració de la Federación Española de Municipios i la Fundación Coca-Cola Juan Manuel Sáinz de Vicuña per la seva tasca en el “foment i divulgació de la lectura”, segons informa l’Ajuntament a través d’un comunicat.

Aquest premi dotarà la biblioteca de 1.700 euros per ampliar el catàleg actual de llibres. Catorze biblioteques catalanes han optat a aquest reconeixement i només la de Molins de Rei, la Guillem de Bergadà de Puig-Reig, la de Sant Valentí de Navarcles i la biblioteca municipal de Móra la Nova ho han aconseguit. En total, 300 biblioteques de municipis de menys de 50.000 habitants d’arreu d’Espanya han rebut l’ajut.

Recomanacions personalitzades