La Fundació del Bàsquet Català premia Miquel Sànchez

El capità del Club Bàsquet Molins de Rei aconsegueix el premi Sènior de la Fundació del Bàsquet Català per la seva llarga trajectòria a l’entitat molinenca. 

Miquel Sànchez, a l’esquerra de la imatge, recollint el premi // CB Molins de Rei

Una llarga i exitosa trajectòria que ha estat reconeguda. El capità del Cèltic Bàsquet Molins, Miquel Sànchez, ha estat premiat per la Fundació del Bàsquet Català. Concretament, el jugador molinenc ha rebut el premi Sènior, que reconeix “la fidelitat als clubs de jugadors d’arreu de Catalunya”, segons ha informat l’entitat.

Sànchez ha vestit la samarreta del club durant 22 anys, molts d’ells com a capità del sènior masculí. Un exemple dins i fora de la pista, el Club Bàsquet Molins de Rei el va nominar a aquest premi per sintetitzar “els valors d’esforç, compromís i implicació” que vol transmetre als seus jugadors.

Amb Sànchez a la pista, el club ha aconseguit pujar diverses categories fins a arribar a Copa Catalunya.

No hi ha qui els aturi

I l’equip de Miquel Sànchez està fent, de moment, una temporada perfecte. En el seu retorn a Copa Catalunya ha aconseguit un bagatge de vuit victòries i zero derrotes. Tot i ser un conjunt nouvingut a l’exigent categoria, els entrenats per Jesús Fernández són líders. De fet, són el millor atac i la millor defensa de la categoria.

Recomanacions personalitzades