El CEM El Papiol es modernitza

Contingut patrocinat

Nous espais, nous equipaments i més activitats per assolir un benestar integral al CEM El Papiol

El CEM El Papiol s'ha modernitzat // CEM El Papiol

El CEM El Papiol s’ha modernitzat // CEM El Papiol

El Centre Esportiu Municipal El Papiol, a 5 minuts del centre de Molins de Rei, gaudeix d’unes extenses instal·lacions esportives que han estat recentment millorades per tal de satisfer les necessitats dels seus usuaris.

Les millores que s’han dut a terme s’han realitzat per tal d’assolir l’objectiu principal del CEM El Papiol, el qual es centra en oferir un servei de benestar integral que cobreixi totes les necessitats dels socis i abonats en quant a condicionament físic, en un entorn natural privilegiat. Així doncs, s’han ampliat els serveis i l’usuari pot gaudir a dia d’avui de múltiples activitats físiques com l’entrenament funcional, Fitness i Wellness, Cycling, activitats aquàtiques, entrenaments de força i musculació, activitats dirigides i entrenaments personals i individualitzats. A més, les instal·lacions del centre permeten la pràctica d’esports amb molta demanda com són la natació, el tennis i el pàdel.

El nou aspecte del centre esportiu de la població, situat a 5 minuts del centre de Molins de Rei // CEM El Papiol

El nou aspecte del centre esportiu de, situat a 5 minuts del centre de Molins de Rei // CEM El Papiol

Espais més amplis i més moderns

Amb el propòsit de fer del CEM El Papiol un espai innovador i adaptat a les necessitats dels usuaris, darrerament s’han implementat un seguit de reformes. Ambdues entitats, Ajuntament i Centre Esportiu, es mostren satisfetes i convençudes de què la inversió en el sector esportiu proporcionarà un benefici directe dins el municipi i rodalies, ja que l’exercici físic permet millorar la salut tant física com mental de les persones, afavorint un major benestar social.

El projecte dels nous espais de la instal·lació del CEM El Papiol ha consistit concretament en l’ampliació de 200m2 de superfície, en crear una nova sala de fitness equipada amb maquinària d’última generació, i construir un nou espai d’entrenament funcional indoor i outdoor.  Així mateix, s’han incorporat tres noves sales: dues d’activitats dirigides i una de spinning, ja en ple funcionament.

Amb la reforma, s'ha ampliat la superfície 200 metres quadrats // CEM El Papiol

Amb la reforma, s’ha ampliat la superfície 200 metres quadrats // CEM El Papiol

Quotes i tarifes

Properament, el CEM El Papiol compta amb unes noves modalitats de quotes i tarifes amb l’objectiu d’ajustar-se a les necessitats dels nous socis i usuaris. Totes elles han estat pensades per adaptar-se als diferents perfils: quotes especials per a famílies, per a joves d’entre 17 i 25 anys, i per a la gent gran.

Visites al CEM El Papiol i Promocions Especials

Durant el mes de novembre, el CEM El Papiol obrirà les seves portes a totes les persones interessades en conèixer les diferents activitats i espais del centre esportiu. Cada dia de les jornades de portes obertes, hi haurà un itinerari informatiu per a cada interessat de la mà del personal d’atenció al públic del centre. A més, si la persona interessada es matricula durant aquest mes, el CEM El Papiol li regalarà la matrícula.

Recomanacions personalitzades