Cap de setmana de terror, aniversari de La Barrina, migas i excursions

Aquest cap de setmana del 17 al 19 de novembre el Festival de Cine de Terror arriba al seu punt àlgid amb les 12 hores. Tornen les tradicionals migas al barri del Canal, un concert d’El Diluvi i Sergi Estella celebrarà els 3 anys de La Barrina, s’organitzen visites a Vic i Sau, i els joves diran què els preocupa al Consell d’Infants.

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, us proposem cinc plans per fer sense moure-us de Molins de Rei.

1. Viure la part més mítica del TerrorMolins

Fa una setmana que La Peni s'ha transformat // Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

Fa una setmana que La Peni s’ha transformat // Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

Després d’una setmana d’actes diaris al Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, arriben les 12 Hores de Cine de Terror, origen del que ha acabat sent un autèntic festival. És el més popular. Tant, que ja ha esgotat entrades. Tampoc queden entrades per la cloenda de divendres.

Si no teniu entrades, podeu anar a les projeccions gratuïtes de divendres: el documental ‘Herederos de la Bestia’ -amb homenatge previ al festival de Sitges- i la pel·lícula ‘Tonight she comes’. Dissabte arriba una de les novetats d’enguany: Molins Horror Jocs, on es podrà jugar a jocs de rol.

‘Herederos de la bestia’ es projecta divendres a les 19:30 a La Peni
‘Tonight she comes’ es projecta divendres a les 21:30 a La Gòtica
‘A ghost story’ es projecta divendres a les 22:00 a La Peni
Molins Horror Jocs serà dissabte de 10 a 18 hores a La Gòtica
Les 12 Hores seran dissabte des de les 19:45 a La Peni.

2. Menjar i escoltar música pels tres anys de La Barrina

La festa de La Barrina de l'any passat // Casal Popular La Barrina

La festa de l’any passat // La Barrina

El Casal Popular La Barrina celebra 3 anys de vida amb una festa al carrer, davant del local. Hi haurà doble concert: el grup de ‘folk modern’ El Diluvi amb el seu disc Ànima, i el cantautor Sergi Estella, que presenta el nou disc ‘Ho superes i et fots’. També hi haurà quinto popular amb els cantadors de Cal Temerari de Sant Cugat, dinar amb paella i vermut.

La festa serà dissabte 18 de novembre al carrer del Poeta Mateu Janés.

Vermut a les 13h, dinar a les 14h, quinto a les 16h, Sergi Estella a les 18h i El Diluvi a les 19:30h.

3. Menjar migas en benefici dels malalts d’alzheimer

Les migas del 2015 // PSC

Tornen, un any més, les populars migas lorquinas al barri del Canal, organitzades des del 2015 pel PSC després que plegués l’Agrupación Lorquina, tot i que membres de la desapareguda entitat segueixen col·laborant-hi. Si l’any passat anaven en benefici d’entitats que treballen contra el càncer, les Migas Lorquinas Solidàries 2017 recolliran fons per a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat.

Les Migas Lorquinas Solidàries tindran lloc diumenge 19 de novembre a partir de les 13 hores al local del carrer Sant Isidre, 18, baixos.

4. Anar d’excursió

El CEM visita Sau // J.Enric

El CEM visita Sau // J.Enric

Si el que voleu és escampar la boira, dues entitats proposen sortides per diumenge. Els Amics del Museu van a Vic. Visitaran la catedral de Sant Pere, el Museu Episcopal i faran una ruta pel centre històric. El Centre Excursionista de Molins de Rei (CEM) anirà fins a Sau. Passejaran per la riera Major, que neix al Montseny i desemboca al pantà de Sau, passant pel pont medieval de Malafogassa.

Les dues sortides són diumenge. La de Vic (prèvia inscripció a 45€, 40€ socis) serà davant del Foment a les 8h. La de Sau serà a les 9h de la plaça dels Països Catalans.

5. Escoltar què preocupa als infants

El nens i nenes del Consell d'Infants amb representants de l'Ajuntament // David Bueno

Els membres del passat Consell d’Infants // Arxiu — David Bueno

El Consell d’Infants de Molins de Rei es renova. El nou consell es constitueix en una sessió pública aquest diumenge. Es tracta d’un espai de participació que busca que els nens de Molins de Rei expressin les seves opinions en tots els àmbits de la vida que els afecten.

El nou Consell d’Infants es constituirà diumenge 19 de novembre a les 11 hores a La Gòtica. 

Recomanacions personalitzades