Cap de setmana amb la Diada dels Matossers i el Festival de Cinema de Terror

La Diada dels Matossers de Molins de Rei i el primer cap de setmana del Festival de Cinema de Terror són els principals esdeveniments culturals del 10, 11 i 12 de novembre.

15a Diada Matossera

Els Matossers actuaran a la plaça de l'Ajuntament diumenge // Arxiu -- Matossers de Molins de Rei

Els Matossers actuaran a la plaça de l’Ajuntament diumenge // Arxiu — Matossers de Molins de Rei

Una data important pels amants dels castells de Molins de Rei que ja ha arribat. La colla castellera del municipi, els Matossers de Molins de Rei, celebren la 15a edició de la seva Diada. Concretament, serà el diumenge 12 de novembre a partir de les 11:30 hores. L’actuació es farà a la plaça de l’Ajuntament.

Els molinencs estaran acompanyats en aquesta ocasió dels Xerrics d’Olot, els Castellers de Castelldefels i la Jove de l’Hospitalet de Llobregat.

Sense cap mena de dubte, és una actuació especial pels Matossers, que tenen l’oportunitat de sentir l’escalf del públic del seu públic. A més, és l’última de la temporada.

L’actuació es farà diumenge 12 a partir de les 11:30 a la plaça de l’Ajuntament

2. Primer cap de setmana del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei

Tot i que suma La Gòtica, La Peni segueix sent l'espai central del festival // Arxiu -- Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

Tot i que suma La Gòtica, La Peni segueix sent l’espai central del festival // Arxiu — Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

És l’esdeveniment cultural de Molins de Rei amb més prestigi i que aconsegueix atreure a una xifra de visitants de fora del municipi més elevada. Aquest divendres ha començat el Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei i, per tant, aquest és el primer cap de setmana del certamen.

Precisament divendres, a les 22 hores, es fa l’estrena mundial de la pel·lícula ‘Framed’. Es realitzarà al teatre de La Peni.

Un dia després entra en acció la segona pantalla del festival, situada a la Sala Gòtica. A partir de les 10 del matí es fa un taller gratuït per a nens a partir de 9 anys sota el títol ‘La teva primera escena de terror’. És a càrrec de Kineina Audiovisuals i té la col·laboració de la Biblioteca Pau Vila.

Tornant a la Peni, a les 19 hores del dissabte es projecta la secció oficial del concurs de curtmetratges.

I diumenge el terror no s’atura. A les 11 comença la sessió infantil de currmetratges. A partir de les 17 hores es fa la la Sesió Movistar Plus, que és gratuïta. Per últim, a les 21 hores es fa una sessió de les nits de Cinema Oriental, també gratuïta.

Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, durant tot el cap de setmana a La Peni i La Gòtica. Més informació a la pàgina web del Festival

Recomanacions personalitzades