El Club Bàsquet Molins de Rei homenatja els protagonistes del primer partit al Poliesportiu

Fa 40 anys del primer partit de bàsquet al Poliesportiu Municipal i el Club Bàsquet Molins de Rei ha honorat aquells jugadors durant la presentació dels equips de la temporada 2017-2018. El club té 254 jugadors i 22 equips. Els dos sèniors militen a Copa Catalunya. 

L’equip 40 anys després // Jose Polo

El Club Bàsquet Molins de Rei va aprofitar la presentació dels equips de la temporada 2017-2018 per fer-li un homenatge als jugadors i l’entrenador que van protagonitzar el primer partit d’aquest esport al Poliesportiu Municipal. I és que enguany es compleixen 40 anys de l’inici de l’esport de la cistella en aquest equipament.

“Va ser una època molt bonica, de molta felicitat”, recorda l’entrenador d’aquell equip, Jordi Fernández, que després ha tingut una dilatada trajectòria en aquest esport. “El bàsquet ha canviat molt perquè nosaltres també hem canviat, al cap i a la fi el bàsquet es veu i es tracta com es veu i es tracta a la vida”, argumenta Fernández, qui es va retrobar amb jugadors que feia gairebé quatre dècades que no veia i va reconèixer que s’havia emocionat.

Un dels seus deixebles és Daniel Burriel, ara delegat dels dos sèniors i el júnior. “Recordo que aquella temporada m’ho vaig passar molt bé”, afirma Burriel. Després de tota una vida dedicada al bàsquet a Molins de Rei, Burriel assegura que aquest camí, sense cap mena de dubte, “ha valgut la pena perquè el bàsquet és molt bonic”.

“Fa 40 anys, quan es va inaugurar aquest pavelló, hi havia tres equips només”, afegeix el president del Club Bàsquet Molins de Rei, Marià Pujol. “És un canvi molt gran respecte a l’actualitat i, a més, en l’àmbit esportiu podies arribar a més alt nivell sense tenir grans equips a nivell tècnic”, diu Pujol. “Però la base és la mateixa: tots som amics que ens ajuntem per entrenar i competir el cap de setmana”, assegura el president.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Fotos: Jose Polo

254 jugadors i 22 equips

40 anys després d’aquell inici al Poliesportiu Municipal l’estat de salut del Club Bàsquet Molins de Rei és “molt bo”, segons Marià Pujol. L’entitat té 254 jugadors i un total de 22 equips, 18 dels quals federats. A més, els dos equips sèniors juguen a Copa Catalunya, la màxima categoria organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol. Una fita que mai abans s’havia aconseguit.

Recomanacions personalitzades