El psiquiàtric del terror de les Conserves espanta a 720 persones

L’èxit de l’espectacle per a la nit de Halloween sorgit del moviment veïnal del barri de les Conserves va en augment. L’interès per participar en la quarta edició del túnel del terror, ambientada en un psiquiàtric, ha crescut tant que per primera vegada han posat actors per ambientar les cues que es fan a fora, que arriben a ser de dues hores.

El túnel del terror de les Conserves estava ambientat en un hospital psiquiàtric // AV Les Conserves

El túnel del terror de les Conserves estava ambientat en un hospital psiquiàtric // AV Les Conserves

720 persones, i perquè no tenen capacitat per a més. El túnel del terror que organitza l’Associació de Veïns de les Conserves es va fent cada cop més popular. “Casa cop hi ha més afluència de gent. Fins i tot està arribant a venir gent de fora”, explica a Viu Molins de Rei la presidenta de l’AV Les Conserves, Mar Domínguez. Corbera, Sant Vicenç dels Horts o Cervelló són algunes de les poblacions d’origen dels visitants.

Aquest espectacle, que fan en la vigília de Tots Sants, la nit de Halloween -o Castanyada per a altres- funciona completament amb voluntariat. Gràcies a això, els assistents tampoc paguen entrada, però per ordenar-ho reparteixen entrades gratuïtes, prioritàriament per als socis de l’entitat veïnal. 180 persones hi passen cada hora des de les nou de la nit fins a la una de la matinada. I omplen totes les franges. Tot i l’èxit, no es plantegen ampliar la capacitat: “És voluntari, no tenim logística per ampliar a més”, diu Domínguez.

Aquest any, com a novetat, han posat a dos actors a fora per fer més amena l’espera. Les escenes d’aquesta edició que és la quarta, estaven ambientades en un hospital psiquiàtric: ‘Sanatorio mental Les Conserves’.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Fotografies realitzades per l’AV Les Conserves

Recomanacions personalitzades