Cap de setmana de poesia protesta, cinema, diables infantils i festa per a Gueopic

Aquest cap de setmana del 3 al 5 d’octubre l’Espai en Blanch acollirà la barreja de poesia i música amb reivindicació de Versos Immortals. El Documental del Mes projecta ‘Amazona’ i el Cineclub, ‘Cartas de la Guerra’. Els diables de l’Agrupa celebren 5 anys de colla infantil i una festa solidària ajudarà a l’autisme amb Gueopic.

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, us proposem cinc plans per fer sense moure-us de Molins de Rei.

1. Sentir poesia a través de la música

Adrià Sàbat i Sergi Carós durant els "Versos Immortals" que van fer a la plaça de la Creu // Jordi Julià

Adrià Sàbat i Sergi Carós durant una actuació de “Versos Immortals” // Arxiu — Jordi Julià

Nova oportunitat de veure el projecte ‘Versos Immortals’, dels molinencs Adrià Sàbat -poeta- i Sergi Carós -músic, conegut com a Ed Tulipa. Les dues disciplines es combinen en aquest espectacle que han portat per Catalunya i Mallorca i que ara torna a Molins de Rei. L’espectacle fa un recorregut per la poesia catalana, amb un pes especial d’Ovidi Montllor, i inclou creacions pròpies.

Des d’Espai en Blanch afirmen que l’acte es farà independentment de la situació política. Diuen que està ple de “referents sobre la llibertat, la igualtat i l’amor que ara mateix sentim que no ens donen”.

L’actuació serà dissabte 4 de novembre a les 20:30 hores a l’Espai en Blanch. Cal comprar entrada anticipada a 6€ (4,80€ per a socis de Viu Molins de Rei)

Els socis de Viu Molins de Rei poden gaudir d’un 20% de descompte en totes les activitats de l’Espai en Blanch. Per obtenir-lo, cal fer la reserva en aquesta pàgina i indicar que sou socis a les observacions.

2. Qüestionar-se què és una ‘bona mare’

El Documental del Mes és ‘Amazona’, on la directora, Clare Weiskopf, es planteja què fa que una persona sigui bona mare a partir de la seva pròpia experiència: la seva mare va fugir a la jungla abandonant-la a ella i el seu germà.

La projecció serà diumenge 5 de novembre a les 19 hores a La Peni. L’entrada val 4€ (2€ socis de Viu Molins de Rei).

Els socis de Viu Molins de Rei tenen un 50% de descompte en totes les projeccions del documental del mes.

3. Conèixer el pensament en temps de guerra

El Cineclub projecta ‘Cartas de la guerra’, basada en un llibre d’António Lobo Antunes. Reuneix les cartes que un jove soldat va enviar a la seva dona mentre era a la Guerra Colonial entre 1971 i 1973.

La projecció serà divendres 3 de novembre a les 22 hores al Foment. L’entrada val 4€.

4. Ajudar a Gueopic a través d’una festa

Karra Elejalde, que serà a la festa, ja va donar suport a l’entitat en un espot // Gueopic

L’associació Gueopic tindrà aquesta setmana un nou acte per recaptar fons en la seva tasca de donar suport a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i altres dificultats comunicatives. És una festa en forma de dinar i concert que tindrà la presència de l’actor Karra Elejalde, el pilot de motos Alex Cruz i l’artista Alfred Bofill.

El dinar-concert serà diumenge 5 de novembre a El Cau del Llop. L’entrada val 15 euros.

5. Celebrar 5 anys dels diables infantils

La colla de diables infantils de l'Agrupa segueix creixent i evolucionant. // Elisenda Colell

L’actuació del 1r any de vida dels diables infantils // Arxiu — Elisenda Colell

La Colla Infantil de Diables de l’Agrupa fa cinc anys. Ho celebren amb una xocolatada, seguida d’una “sorpresa per als petits diables” i un espectacle de foc i guspires.

L’acte serà dissabte, 4 de novembre a les 18:30 a la plaça del Mercat.

Recomanacions personalitzades