Indignació, decepció i serenor

Estic molt dolgut i decebut per la detenció de dues persones pacifiques i que he tingut el plaer de conèixer personalment, especialment en Jordi Sánchez que va participar de manera activa en validar neutralment les primàries que vàrem organitzar la gent d’Iniciativa i Esquerra per Molins de Rei.

En pocs dies el desconcert  ha estat majúscul;  tinc la sensació que en aquests darrers 40 anys no hem evolucionat res de res;  tot sembla un gran frau. El pòsit autoritari persisteix i corromp tota la societat incloent el sistema judicial.

La idea d’Europa com a garant de les llibertats dels ciutadans ha demostrat diverses vegades ser una gran mentida, comportant-se com a mercaders purs i durs. És totalment indignant.

Per arribar a aquest moment no vaig lluitar a la clandestinitat, ni vaig treballar de valent per consolidar la democràcia des del sindicalisme, els moviments veïnals, lluitar per fer una policia democràtica i finalment representant als meus conciutadans i conciutadanes al nostre Ajuntament.

Estic desfet i més que indignat amb el Govern de l’Estat i els partits  que fan llenya de les nostres llibertats (PP i Ciutadans), però ho estic especialment amb el PSC-PSOE, que està donant suport a la política repressiva que està desenvolupant la caverna antidemocràtica que ens governa.

Evidentment demano que s’aturi ja aquesta vergonya democràtica i es posi immediatament en llibertat a en Jordi Sánchez i a en Jordi Cuixart, dues persones que han comés l’únic delicte de defensar les seves idees de manera organitzada i pacifica.

Sens dubte la solució ha de passar pel diàleg i ara toca, tal i  com han dit ells mateixos des de la presó: cal tenir seny, serenor i seguir lluitant de manera totalment pacifica per les nostres llibertats i pel dret a decidir de tots els catalans i catalanes.

Lluís Carrasco va ser regidor d’Iniciativa per Molins de Rei

Recomanacions personalitzades