El Molins de Rei CF cau al camp de l’Atlètic Sant Just i rep dijous al Vilanova

Els de Santi Fernández són superats per 5 a 1 per l’Atlètic Sant Just i aquest dijous disputen a casa el partit ajornat contra el Vilanova, segon de la categoria. 

Carles Capella, en una imatge d’arxiu // Jose Polo

En un partit marcat per una expulsió rigorosa, el Molins de Rei Club de Futbol va caure per 5 a 1 al camp de l’Atlètic Sant Just. Va ser un matx més igualat del que diu el resultat.

A la primera part el Sant Just va ser superior. “És un equip molt jove, amb jugadors formats a les categories inferiors del club que porten molts anys jugant junts, i això es va notar al principi”, assegura el capità del Molins, Carles Capella. Els locals van imposar un ritme de joc molt alt, amb bon tracte de la pilota, i es van avançar. Tot i això, el molinencs van poder empatar abans del descans gràcies a un gol de penal obra de Capella.

A la segona part el guió va canviar. “Vam aconseguir aturar el seu joc amb una pressió molt alta”, diu el capità del Molins de Rei CF. Fins i tot, els entrenats per Santi Fernández van disposar d’ocasions de gol per posar-se per davant a l’electrònic. “Ho teniem controlat”, explica Capella.

Però llavors, en una falta en el centre del camp, Abdel va veure la segona targeta groga i va ser expulsat. “A partir d’aquí va ser molt difícil i van tornar a dominar”, reconeix el jugador molinenc.

Segons Capella, amb igualtat numèrica era un partit “igualat” i el Molins tenia “opcions de sumar”. Però amb un home menys no va ser així. “Crec que el resultat és una anècdota, tot i que som conscients que fora de casa ens costarà molt sumar”, sentencia el capità.

Dijous a les 19 hores contra el Vilanova

El pròxim compromís del Molins de Rei CF és a casa. Dijous a les 19 hores al Josep Raich els molinencs s’enfrontaran al CF Vilanova i la Geltrú, segon classificat del grup tercer de Segona Catalana amb la possibilitat de situar-se líder si guanya i un dels aspirants al títol de lliga. Diumenge tornaran a jugar a casa, contra el Can Trias. “Seria important sumar com a mínim tres d’aquests sis punts per no començar a patir”, valora Capella.

Recomanacions personalitzades