Miquel Monfort és escollit Miquel de l’Any

En un any en què no ha nascut cap Miquel i els diplomes a Miquel més jove han quedat deserts, el fotògraf Miquel Monfort ha rebut la distinció a Miquel de l’Any. El guardonat l’any passat, Miki Rosas, ha fet un pregó amb crítiques a l’Ajuntament.

Miquel Monfort (al centre) rebent els elements que distingeixen el Miquel de l'Any // Jordi Julià

Miquel Monfort (al centre) rebent els elements que distingeixen el Miquel de l’Any // Jordi Julià

Un dels actes que poden respondre a l’etiqueta de ‘nostrat’ de la Festa Major de Sant Miquel, la Festa dels Miquels, ha tingut aquest any un punt amb crítiques al govern local. Miki Rosas, que va ser nomenat Miquel de l’Any en l’anterior edició, al pregó que li toca fer per cloure el seu ‘mandat’, va resumir els esdeveniments de l’any amanint-ho amb algunes denúncies, com la “invasió” de taules i cadires de la plaça del Palau però també elogis, com ara que aquesta zona ha deixat d’inundar-se.

Ha agafat el seu relleu Miquel Monfort, fotògraf i alhora col·laborador de nombroses entitats de Molins de Rei. Pel que fa al premi al Miquel més jove, aquest cop no n’hi ha hagut, després que l’any passat fossin quatre els premiats. Tot i això, la Colla dels Miquels ha aprofitat per donar el premi a un nadó que l’any passat no el va recollir en condicions perquès es va posar a plorar en el moment de rebre’l.

This slideshow requires JavaScript.

Recomanacions personalitzades