10.250 gràcies!

Eduard Suàrez, regidor d'ERC Molins de Rei

Eduard Suárez (ERC)

Escric aquestes línies encara esgarrifat per les imatges de les porres pegant a la gent a les portes de les escoles. Em repugnen i reconec que em generen tanta ràbia que hi ha moments que surt el pitjor de mi… Però hem d’estar serens. Diumenge a la vila 10.250 molinencs van anar a votar i ho van fer de forma pacífica i ordenada. N’hem d’estar molt orgullosos, ahir vam demostrar que som un poble viu i que si fem pinya podem assolir el que ens proposem.

Gràcies a tots, de tot cor, als que vau fer guàrdies a les escoles defensant la democràcia, als voluntaris que vau fer possible que poguéssim votar, als apoderats del partits i entitats sobiranistes i, per què no dir-ho, als companys del consistori amb el nostre alcalde al capdavant que amb la seva feina i determinació han fet possible assumir un compromís que no era gens fàcil: obrir els col·legis i que hi haguessin urnes i paperetes. Estic molt però que molt honorat de poder fer el que ha sigut aquesta aventura amb tots vosaltres. No ho oblidaré mai i com ens deia l’Ovidi, l’1 d’octubre serà un dia que durarà anys en la meva retina.

Però ara no ens podem quedar aquí. Hem de fer complir el mandat democràtic que els nostres conciutadans van expressar ahir a les urnes, que no és altre que proclamar la República Catalana.

Postdata: Els silencis dels representants polítics locals que van callar mentre al nostre país estava passant el que estàvem veient, sapigueu que sou còmplices dels seus cops i de les seves porres, i que si us penseu que callant oblidarem sapigueu que heu aconseguit just el contrari.

Eduard Suàrez, regidor d’ERC Molins de Rei

Recomanacions personalitzades