Els Mossos identifiquen responsables de col·legis electorals de Molins de Rei per l’1-O

Com a mínim dos centres de votació han rebut la visita de la policia catalana seguint ordres de la Fiscalia. 

Urna en un col·legi electoral de Molins de Rei // Ajuntament de Molins de Rei

Els Mossos d’Esquadra han començat a complir amb l’ordre de la Fiscalia, que dicta identificar i agafar declaració als responsables dels col·legis electorals del referèndum que la Generalitat de Catalunya ha convocat el pròxim 1 d’octubre i que ha estat suspès pel Tribunal Constitucional.

Aquestes identificacions també han arribat al municipi. Segons ha confirmat a Viu Molins de Rei l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC), “com a mínim dos” col·legis electorals han rebut la visita dels Mossos d’Esquadra aquest dimarts. Podrien ser més i la xifra pot augmentar durant les pròximes hores, però de moment només hi ha confirmació oficial de dues identificacions.

En aquest context, Casals ha assegurat que “la responsabilitat de la cessió dels equipaments pel referèndum és responsabilitat única de l’Ajuntament i decisió de l’alcalde de Molins de Rei”. L’alcalde ha afegit que el consistori “no ha informat els responsables dels centres sobre què es farà el diumenge” i que, per tant, “ells no saben res” de forma oficial.

Recomanacions personalitzades