El barri de la Granja s’omple de jazz i cinema per Festa Major

El Parc de la Sèquia es converteix en un dels epicentres culturals durant el primer cap de setmana de Festa Major. 

Dani Nel·lo durant el seu concert al Parc de la Sèquia // Jose Polo

En el seu moment va ser una de les novetats destacades de Sant Miquel i ara es comença a consolidar. El Parc de la Sèquia del barri de la Granja ha acollit importants esdeveniments culturals, enguany durant el primer cap de setmana d’una Festa Major més repartida temporalment.

Unes 400 persones van assistir al concert Dani Nel·lo i Els Saxofonistes Salvatges, organitzat per Daltabaix, que per primera vegada s’ha implicat en aquest concert, i l’Associació de Veïns de La Granja. La música va arribar aquest dissabte i el cinema un dia abans. Organitzat per Cine Club Hal 2002, entitat que mai havia projectat a l’aire lliure en aquest barri, i la mateixa associació de veïns, es va realitzar la projecció de Twin Peaks fire walk with me, una preqüela de la famosa sèrie televisiva Twin Peaks. Abans de la pel·lícula, es va realitzar un concert on Adrià Plana, Adri González i Andreu Moreno van interpretar cançons de la sèrie televisiva dirigida per David Linch.

“Hem aconseguit la implicació de dues entitats que, sense cost pels assistents i a l’aire lliure, han afegit oferta cultural potent a la Festa Major”, valora el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Molins de Rei, Xavi Paz (PSC).

Recomanacions personalitzades