El Molins de Rei CF pateix la primera derrota de la temporada

Sant Quirze 5-3 Molins de Rei CF. Els homes de Santi Fernández comencen bé les dues meitats però es veuen superats per “la intensitat del rival”.

David Romero (a la dreta), autor d’un gol, en una imatge d’arxiu // Jose Polo

El Molins de Rei Club de Futbol ha patit la primera derrota de la temporada en el seu primer desplaçament del curs. Els entrenats per Santi Fernández, que s’estrenen a Segona Catalana, han perdut per 5 a 3 al camp del Sant Quirze del Vallès.

Els molinencs han començat el matx situant-se amb un 0 a 2 amb gols d’Abdel El Asri i David Romero. “Vam fer una primera mitja hora molt bona”, assegura Carles Capella a Viu Molins de Rei. Segons el capità, en aquell moment l’equip ha volgut que el partit “acabés ja”, plantant-se en el centre del camp. “No va anar bé”, afegeix. Abans d’arribar al descans el Sant Quirze ja havia empatat a 2.

La segona part ha començat amb el Molins de Rei CF “ben situat i jugant bé” però el partit s’ha fet llarg pels interessos molinencs. “El rival jugava a un ritme molt alt, propi de la nova categoria, va aprofitar molt bé els nostres moments dolents”, explica Capella. Amb gols en el minut 74 i 83, els locals s’han situat 4 a 2. Després un gol de Felipe González a les acaballes del partit va donar esperances al Molins però finalment el Sant Quirze ha tornat a marcar el definitiu 5 a 3.

“Amb més fortuna hauriem guanyat”, opina Carles Capella. El pròxim partit del molinencs, que van debutar amb victòria a casa, serà al Josep Raich diumenge a les 19 hores contra l’Atlètic Prat.

 

Recomanacions personalitzades