Renfe posarà més trens aquest dissabte per anar a la manifestació

La línia R4 de Rodalies tindrà sis trens més en total en cada sentit aquest dissabte. El tren serà el transport més recomanable per assistir a la manifestació de Barcelona des de Molins de Rei.

Imatge de l'última vaga de Renfe, el 31 d'octubre passat // Jordi Julià

L’andana de Molins de Rei plena de gent // Arxiu — Jordi Julià

Les persones de Molins de Rei que vulguin participar a la manifestació contra els atemptats d’aquest dissabte 26 a Barcelona tindran més freqüència de trens. Renfe ha reforçat el servei a les seves línies de Rodalies de Catalunya per facilitar l’assistència a l’acte que anirà encapçalat pel lema ‘No tinc por’.

Durant el dissabte es faran els horaris habituals de cap de setmana, amb tres trens per hora i sentit. Com passa els caps de setmana, la línia R1, que connecta amb Mataró per Barcelona, no funcionarà. Tot i això, hi haurà sis trens de reforç en cada sentit que estaran repartits entre les 13:45 i les 20:30 i que es poden consultar al cercador d’horaris.

Renfe assegura que tots els trens seran de doble composició i hi haurà més personal. A més, Soler i Sauret també ha anunciat que reforçarà el servei d’autobusos interurbans, sense especificar en quines línies ni en quins horaris.

Com anar a la manifestació des de Molins de Rei

La combinació de tren i metro -que també reforçarà la freqüència- serà la millor opció per anar a la manifestació des de Molins de Rei, que comença a les 18 hores. L’Ajuntament de Barcelona demana que s’eviti fer servir el cotxe aquest dia, i aconsella que es vagi amb transport públic subterrani i a peu.

Per arribar des de Molins de Rei fins a la capçalera de la manifestació, situada a la cruïlla de Diagonal amb passeig de Gràcia, es pot agafar el tren fins a Barcelona-Sants i seguir amb la línia L5 del metro fins a l’estació de Diagonal. Com a alternativa, es pot anar fins a Plaça de Catalunya i pujar amb la línia L3 del metro.

No obstant, a partir de les 17 hores l’Ajuntament de Barcelona aconsella evitar les estacions de metro que hi ha al llarg del recorregut de la manifestació, situat entre les estacions ‘Diagonal’ i ‘Catalunya’. Per això és més recomanable anar fins a l’estació de Sants. Aconsellen anar-hi amb prou antelació per evitar aglomeracions.

Recomanacions personalitzades