16 gimnastes de Molins de Rei participen al Campionat d’Espanya

Un total de 16 esportistes del Club Gimnàs Molins de Rei han competit al Campionat d’Espanya. Tot i que no s’ha aconseguit cap podi, les entrenadores valoren “molt positivament” la temporada i ja preparen la següent. 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Un any més, el Club Gimnàs Molins de Rei ha tornat a estar present en el Campionat d’Espanya de gimnàstica artística en les categories promogim, base i via olímpica. 16 esportistes del club molinenc han participat en diferents competicions d’aquest exigent campionat celebrat a Valladolid.

Segons explica el club a través d’un comunicat, Eva Vilanova es va quedar a les portes del podi acabant en quarta posició a la classificació general. També va ser quarta en salt i en barra d’equilibris va acabar cinquena.

Per la seva banda, Xenia Coronas va ser l’onzena classificada d’una setantena de gimnastes després d’estar “en les primeres posicions durant tota la competició en la majora dels aparells”.

Tot i que aquest any no ha estat possible aconseguir cap medalla, les entrenadores valoren els resultats “molt positivament” i també es mostren satisfetes de les millores “a nivell tècnic i d’execució” de les gimnastes.

A més, el Club Gimnàs Molins de Rei ja prepara “amb molta il·lusió” la pròxima temporada per “fer pujar un bon planter i pensant en les noves instal·lacions que es situaran a la Zona Esportiva Ricard Ginebreda a partir de la temporada 2018-2019“.

Recomanacions personalitzades