L’Ajuntament de Molins de Rei convoca cinc minuts de silenci per l’atemptat de Barcelona

Molins de Rei se sumarà als actes en solidaritat amb les víctimes de l’atac a La Rambla de Barcelona aquest divendres al migdia. Serà davant de l’ajuntament.

La plaça de Catalunya és l’escenari on es farà la concentració // Arxiu — Jose Polo

El consistori de Molins de Re ha convocat a fer cinc minuts de silenci a la plaça de Catalunya del municipi, a les portes de la Casa de la Vila, en suport a les víctimes de l’atemptat de Barcelona i per rebutjar els atacs.

Serà a la mateixa hora que s’ha convocat a la resta de poblacions, a les 12 del migdia de divendres 18. A aquella mateixa hora l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha convocat a fer un minut de silenci al mateix escenari dels fets, La Rambla de Barcelona.

Tant l’alcalde, Joan Ramon Casals, com el primer tinent, Xavi Paz, han expressat el seu condol als seus perfils de les xarxes socials. Casals ha donat “tot el suport” a víctimes i familiars i Paz s’ha mostrat “amb el cor encongit”.

Recomanacions personalitzades