La Guàrdia Civil deté un fugitiu a Molins de Rei

Una operació policial acaba amb la detenció d’un ciutadà hispanoargentí que va defraudar 3 milions de dòlars a inversors privats als Estats Units. El detingut havia estat reclamat internacionalment després d’haver fugit de la Justícia nord-americana.

La persona detinguda a Molins de Rei era buscat per la Justícia dels Estats Units // Guàrdia Civil

La persona detinguda a Molins de Rei era buscada per la Justícia dels Estats Units // Guàrdia Civil

Una operació policial de la Guàrdia Civil ha acabat amb la detenció d’un fugitiu a Molins de Rei. Es tracta d’un ciutadà hispanoargentí de 48 anys que estava sent buscat per les autoritats dels Estats Units després cometre diverses estafes.

Segons informa el cos policial, aquesta persona va defraudar una xifra de 3 milions de dòlars a més d’un centenar d’inversors privats. Ho va fer entre els anys 2007 i 2009 a través d’una societat d’inversions munteres -dedicades a la caça major d’animals- que dirigia a Califòrnia.

Aquesta és una de les deu operacions que ha fet la Guàrdia Civil amb la col·laboració de la policia d’altres països i de l’Oficina Central Nacional d’Interpol a Espanya. Aquestes operacions han permès la detenció de deu ciutadans, de diverses nacionalitats, que eren reclamats internacionalment després d’haver fugit de la Justícia del país on van cometre els delictes. Vuit han estat detinguts dins de l’estat espanyol i dos a l’estranger.

Recomanacions personalitzades