Suzuki Català Aclam no aconsegueix acabar les 24 hores de motociclisme

L’equip de Molins de Rei s’ha vist obligat a abandonar la competició de les 24h del circuit de Barcelona-Catalunya 2017. Una caiguda de Kike Ferrer quan faltaven dues hores per arribar al final ha impedit que el Suzuki Català Aclam acabés la cursa.

L'equip va intentar reparar la motocicleta durant una hora i mitja // Suzuki Català Aclam

L’equip va intentar reparar la motocicleta durant una hora i mitja // Suzuki Català Aclam

No arriben bones notícies de l’equip de Molins de Rei Suzuki Català Aclam. Aquest cap de setmana ha participat en la competició de les 24 hores de motociclisme al circuit de Barcelona-Catalunya sense poder completar tota la cursa, però les coses ja no van anar bé des del principi. Quan les motocicletes feia 35 minuts que eren al circuit, el pilot de l’equip molinenc Manuel Tirado es va veure implicat en un accident múltiple que el va dur d’urgències a l’hospital -ara mateix, s’està recuperant-.

Després d’això, l’equip es va situar en les últimes cinc posicions de la classificació, però a poc a poc va anar remuntant de la mà de Greg Junod, Sebastien Suchet i Kike Ferrer, que van realitzar una “cursa excepcional”, segons el Suzuki Català Aclam. Van anar escalant posicions i, finalment, van remuntar fins a la segona.

Tot es va enfosquir quan faltaven dues hores per al final i Ferrer va patir una caiguda que li va destrossar la motocicleta. Els mecànics de l’equip van intentar reparar-la durant una hora i mitja, però quan Junod va tornar a la pista, i fins i tot va fer una volta al circuit, va arribar a la conclusió que no era possible continuar.

D’aquesta manera, l’equip de Molins de Rei va abandonar aquesta edició “amb un mal regust de boca després de la bona feina feta al llarg de les últimes setmanes i també durant aquests dies al Circuit de Barcelona-Catalunya”, segons expliquen. De fet, hores abans de l’inici, es mostraven amb molt d’entusiasme perquè s’havien preparat intensament durant aquest any. La novetat més destacada que presentaven era la motocicleta, ja que era el model més recent de la marca en el mercat.

Les 24 hores de motociclisme al Circuit de Catalunya també van portar un accident mortal. El pilot de l’equip Motos Gaspar Enric Saurí va perdre la vida després d’una sortida de pista.

Recomanacions personalitzades