Els Matossers sorprenen amb un pilar de 5 a Gavà

La colla castellera de Molins de Rei ha actuat a la Diada de Sant Pere de Gavà. Els Matossers han aconseguit descarregar el primer pilar de 5 de la temporada. 

El primer pilar de 5 de la temporada // Matossers de Molins de Rei

El primer pilar de 5 de la temporada // Matossers de Molins de Rei

Els Matossers veuen com s’apropa el quinzè aniversari de la colla i no volen escatimar en esforços. Aquest diumenge han ofert una actuació a Gavà que els ha permès descarregar el primer pilar de 5 d’aquesta temporada. Aquesta fita és un estímul per seguir encarant la temporada amb “la moral ben amunt”, afirma la colla.

Els marró argila van començar la Diada amb dos pilars de quatre descarregats i dos intents de 3 de 7 -set pisos i tres persones per pis- que no van completar-se amb èxit. Una actuació que no ha anat com esperaven els de Molins de Rei, però que han sabut remuntar de cara a la segona ronda, en què han aconseguit fer una torre de sis -dues persones per pis- sense gaires dificultats.

Finalment, la tercera ronda es va tancar amb un 4 de 6 descarregat amb èxit. Els Matossers van posar el punt final a la seva intervenció amb un altre pilar de quatre. La Diada de Sant Pere de Gavà també va comptar amb les actuacions dels castellers amfitrions i els de Sant Adrià, que també van descarregar pilars de quatre.

La propera actuació dels Matossers és aquest dissabte 8 de juliol per celebrar els quinze anys de la colla. La festa comptarà amb una cercavila pels carrers de Molins de Rei fins a la plaça del Palau, on començarà la diada a les 18:30.

Recomanacions personalitzades