Joan Moreno és el nou campió d’Espanya juvenil de salt de llargada

El Club Atletisme Molins de Rei aconsegueix la primera medalla d’or en uns campionats d’àmbit estatal. 

Joan Moreno // Arxiu — Atletisme Català

Joan Moreno ha fet història de l’atletisme molinenc. L’esportista del Club Atletisme Molins de Rei ha aconseguit la victòria en el campionat d’Espanya juvenil de salt de llargada. És la primera medalla d’or del club en uns campionats d’àmbit estatal.

Moreno ha viatjat el cap de setmana del 24 i 25 de juny fins a la ciutat madrilenya de Getafe, on s’ha realitzat la competició. Ho ha fet amb la classificació per participar en diverses proves, tot i que ha decidit competir exclusivament en els 200 metres llisos i el salt de llargada.

Ha estat en aquesta última competició on ha aconseguit la medalla. Segons informa el Club Atletisme Molins de Rei a través d’un comunicat, Moreno ha fet un concurs “perfecte liderant la classificació des del primer salt”. Finalment, ha aconseguit la victòria amb una marca de 6,96 metres.

Un dia després de pujar el calaix més alt del podi, Moreno ha participat en la final dels 200 metres llisos, després de superar la semifinal. Amb una marca de 22.69 segons que es queda molt a prop del seu millor registre personal, ha acabat 8é d’Espanya en aquesta disciplina.

Recomanacions personalitzades