Les entitats esportives entreguen els premis Esportíssim

L’acte serveix per tancar la temporada de competicions i reconeix la tasca de persones implicades amb els esports de Molins de Rei. 

Imatge de l’acte // Ajuntament de Molins de Rei

Una vegada més, la festa de l’Esportíssim ha servit per tancar la temporada de les entitats esportives de Molins de Rei. Cada associació escull una persona o un equip per tal de fer-li un homenatge en una vetllada al pati de Ca n’Ametller.

Segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat, l’històric entrenador i coordinador Jaume Calvo ha estat premiat per la secció d’hoquei del Club Esportiu Molins de Rei. Calvo deixa l’entitat després de 15 anys de feina.

El porter del Club Futbol Sala Molins 99 que enguany es retira, Víctor Sanmartín, també ha estat premiat. La mateixa entitat ha fet un reconeixement a la jugadora Aina López. També en futbol sala, l’Associació Futbol Sala Molins de Rei ha premiat l’equip Pibes, que ha guanyat la lliga de Segona Divisió.

El Club Bàsquet Molins de Rei ha premiat a Rosa María Sabaté i Josep Maria Canals i també a tota l’escola de bàsquet. En handbol femení, el Club Esportiu Molins de Rei ha premiat l’equip benjamí. En handbol masculí, ha estat el pre-benjamí l’equip premiat.

El Club Gimnàs Molins de Rei ha reconegut la tasca de les esportistes participants a la Lliga Ibèrica. Per la seva banda, el Club Halterofília Molins de Rei ha premiat a l’escola d’halterofília. El Club Judo Mollins de Rei, als monitors que fan possible l’activitat.

En futbol el Molins de Rei Club de Futbol ha premiat l’equip femení benjamí-aleví i a Martin Iñiguez i Antoni Padilla. L’Atlètic Incresa al primer equip, que s’ha quedat a les portes de l’ascens de categoria.

En natació el Club Natació Molins de Rei ha premiat Gerard Gil, Alba Pradell i Alba Salas. L’equip Billar Molins ha estat reconegut per la Secció de Billar del Foment Cultural i Artístic. Per últim, en atletisme el Club Atletisme Molins de Rei ha premiat Jordi Places.

Durant l’acte, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals CDC, ha demanat la “implicació de tothom” en el debat que s’obrirà “ben aviat” al voltant del pla d’equipaments, que servirà per “prioritzar les futures inversions que caldrà fer al municipi, incloses les esportives”. Per la seva banda, el regidor d’Esports, Xavi Paz (PSC), ha destacat “l’esforç que s’ha fet des del govern municipal en crear noves instal·lacions de qualitat pels esports de sala”. A més, s’ha compromès a “continuar treballant” per donar sortida a les demandes de la resta d’entitats. Per exemple, el Club Atletisme Molins de Rei reivindica, des de fa anys, un espai digne per entrenar.

Recomanacions personalitzades