El Molins de Rei CF s’assegura la promoció d’ascens

Els molinencs poden ser campions si puntuen al camp del Sant Andreu de la Barca en l’última jornada de Lliga. 

El Molins de Rei CF celebrant la promoció // Jose Polo

Portava molts anys somiant amb l’ascens i aquesta temporada està més a prop que mai. Tant és així que el Molins de Rei Club de Futbol s’ha assegurat, a falta d’una jornada de lliga, estar a la promoció d’ascens a Segona Catalana, després de guanyar per 2 a 0 al Sector Montserratina i que el Sant Esteve Sesrovires perdés al camp de la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat.

A més, l’equip de Santi Fernández té possibilitats de ser campió i aconseguir l’ascens directe en l’última jornada del campionat. Els molinencs són líders empatats a punts amb el Sant Andreu de la Barca. Precisament, el Molins de Rei CF visita el camp del segon classificat la setmana vinent. Un empat o una victòria els fa campions.

“Ha estat un any molt llarg, molt bonic i també molt dur”, assegura a Viu Molins de Rei un dels capitans de l’equip, Carles Capella. “La clau ha estat el bon grup que hem fet amb cohesió entre cos tècnic i plantilla i que la gent de fora ha vingut a sumar i s’ha integrat com si portés aquí tota la vida, però tot i això hem patit moltes lesions, Agudo va haver de marxar i hem patit etapes dolentes però al final el grup ha estat per sobre de tot al final hem aconseguit el que fa sis anys que busquem, un somni”, afegeix Capella.

L’equip va cloure un cicle a finals de la temporada passada, amb la marxa de l’entrenador Joan Garcia. A l’estiu va començar un projecte nou, amb l’arribada de diversos fitxatges, entre ells el nou tècnic: “Al juliol em vaig reunir amb la directiva, sabia que aquí es treballava molt bé i que el Molins era un grup senyor, i així ho han demostrat”, diu Santi Fernández recordant els seus inicis a la banqueta molinenca.

“Vam crear un projecte incorporat tres o quatre jugadors que jo ja coneixia i ha estat molt important com s’han adaptat a aquest grup humà, hi ha una cohesió molt bona entre plantilla i cos tècnic”, coincideix Fernández. “La temporada se’ns ha fet molt llarga, al gener i al febrer vam patir moltes lesions i ho vam passar molt malament, però l’equip s’ha refet i s’ha demostrat el gran grup que som, tots han sumat, la plantilla de 24 al final ha estat la que ens ha portat a l’objectiu”, insisteix el tècnic.

Fernández vol “gaudir” en l’últim partit de lliga on es juguen ser campions. “Serà un partit molt difícil però nosaltres també els plantejarem un partit molt difícil per a ells”, augura. “Sempre havíem somiat més amb una promoció que amb un campionat de lliga, això ja ho tenim, ara el partit que tenim és per gaudir-ho”, insisteix Capella. “Tot això va dedicat a tota la gent que ha jugat aquests anys al Molins, a les famílies, als amics, a la directiva i, personalment, al meu avi que si ho veiés seria l’home més feliç del món”, sentencia Carles Capella.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Recomanacions personalitzades