Molins de Rei Acull rep el premi Aigües Braves del diari ‘El Llobregat’

Viu Molins de Rei, en una candidatura conjunta amb Fet a Sant Feliu, és finalista del premi periodístic Aigües Cristal·lines.

Membres de Molins Acull durant la gala // Aurelio Mencia

La plataforma ciutadana a favor de l’acollida de refugiats, Molins de Rei Acull, ha estat premiada pel diari El Llobregat, en la cinquena gala dels premis d’aquesta publicació d’àmbit comarcal.

Concretament, la plataforma s’ha emportat el premi Aigües Braves, on s’escullen iniciatives de mobilització i conscienciació d’arreu de la comarca. Diferents membres de la plataforma han recollit el premi en un acte fet a l’auditori del Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat.

D’altra banda, Viu Molins de Rei ha estat finalista del premi periodístic Aigües Cristal·lines, formant part d’una candidatura conjunta amb el diari digital Fet a Sant Feliu. Finalment, en aquesta categoria el guanyador ha estat el periodista i escriptor de l’Hospitalet Jesús Vila.

Els altres premiats pel diari El Llobregat han estat la nedadora paraolímpica de Castellví de Rosanes Núria Marqués (premi a la Major Crescuda); el director i fundador d’ETV, Frederic Cano (premi Cabal Amazònic a la trajectòria); SOS Delta del Llobregat (premi a l’Afluent Verd) i l’entitat d’El Prat GATS (premi Riba Solidària).

Recomanacions personalitzades