‘La visita i altres narracions’ recull les obres guanyadores del Concurs Mercè Rodoreda

Els textos de Susagna Tubau, Rosa Pons i Montserrat Alay es reuneixen en un llibre. 

Marta Espona presentant el llibre // Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei ha presentat el llibre que, sota el títol La visita i altres narracions, recull els textos guanyadors del 22è Concurs Mercè Rodoreda.

L’obra reuneix l’obra de la guanyadora, Susagna Tubau, i de les escriptores que van aconseguir el segon i el tercer premi, Rosa Pons i Montserrat Alay. A més, també estan publicats les altres set narracions que van quedar finalistes d’un certament amb l’objectiu d’impulsar la producció literària feta per dones.

Durant l’acte de presentació del llibre, alumnes del Servei Local de Català procedents de “Paraguai, Marroc o Burgos” han llegit fragments d’obres de Mercè Rodoreda i de les narracions guanyadores del concurs que porta el seu nom, segons informa el consistori a través d’un comunicat.

També s’han presentat les bases de la 23a edició del concurs, que estarà dotat amb premis de fins a 1.000 euros per a la guanyadora.

Marta Espona, filòloga i responsable del Servei Local de Català, ha estat l’encarregada de la presentació del llibre. Espona ha destacat “el to reflexiu” dels escrits. Per la seva banda, la regidora d’Igualtat Home-Dona, Jessica Revestido (PSC), ha titllat Espona de persona que exerceix d’“estimuladora de ments”.

Recomanacions personalitzades