Guàrdia Civil i Guàrdia Urbana detecten infraccions en gestió de residus d’una empresa d’El Pla

Un dispositiu conjunt entre la unitat SEPRONA de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana ha detectat irregularitats en la gestió dels residus d’una empresa del polígon El Pla. També s’ha actuat contra un solar amb abocaments a la plaça de les Bruixes.

S'han detectat infraccions en gestió de residus en una de les dues empreses inspeccionades // Guàrdia Urbana de Molins de Rei

S’han detectat infraccions en gestió de residus en una de les dues empreses inspeccionades // Guàrdia Urbana de Molins de Rei

Una empresa del polígon El Pla cometia, presumptament, infraccions relacionades amb la documentació i la gestió de residus. Així ho va detectar la setmana passada un dispositiu conjunt entre la unitat SEPRONA (Servei de Protecció de la Natura) de la Guàrdia Civil i la policia local de Molins de Rei, la Guàrdia Urbana.

El dispositiu va dedicar-se, dimarts passat, a “inspeccionar empreses i terrenys susceptibles de riscos en matèria de residus”, segons expliquen fonts de la Guàrdia Urbana. Van centrar-se en dues empreses del polígon El Pla. Mentre que a una es va constatar un correcte funcionament, a l’altra empresa van haver d’aixecar actes administratives en matèries de documentacions i gestió de residus. Ara, la Guàrdia Civil tramitarà les actes amb els organismes competents.

D’altra banda, també es va visitar un solar proper a la plaça de les Bruixes, al barri de la Riera Nova. A la Guàrdia Urbana li constava que els veïns feia temps que hi denunciaven abocaments de residus. Els dos cossos policials van verificar la presència d’aquests abocaments. Contactaran amb els propietaris i iniciaran els procediments administratius per netejar la zona.

This slideshow requires JavaScript.

Recomanacions personalitzades