La PAH ocupa la seu de Bankia per reclamar el compliment de la Llei 24/2015

Activistes de la PAH Molins de Rei i la PAH Sant Vicenç protesten a la seu d’aquesta entitat bancària a l’avinguda Barcelona. 

Acció de la PAH a Bankia // PAH Molins de Rei

Un grup d’activistes de la PAH Molins de Rei i de la PAH de Sant Vicenç dels Horts han ocupat, durant el matí del dilluns 27 de març, la seu de Bankia a l’avinguda Barcelona de Molins de Rei.

El motiu: “Exigir l’aplicació de la Llei 24/2015 en tots els articles, sense excepció”, assegura la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a través d’un comunicat.

És una normativa sorgida al Parlament de Catalunya que preveu diferents mesures contra l’emergència habitacional i energètica i que ha estat suspesa en alguns dels seus articles pel Tribunal Constitucional (TC).

A més, la PAH també demana el “compliment de les sentències” dels tribunals europeus en matèria d’hipoteques, protecció de les famílies en risc d’exclusió social i clàusules sòl, entre altres.

“Continuarem lluitant fins que es respecti el dret a un habitatge digne”, ha advertit la PAH Molins de Rei a través de les xarxes socials.

Recomanacions personalitzades