L’Ajuntament obre dues biblioteques escolars a les tardes

És una prova pilot del projecte de biblioteques de barri. Els primers centres a obrir són el Josep Maria Madorell i la Sínia. 

Dos nens consulten un llibre // Ajuntament de Molins de Rei

Les biblioteques de les escoles Josep Maria Madorell i la Sínia estan obertes a les tardes amb l’objectiu d’“apropar la lectura als alumnes i totes les persones que viuen en barris allunyats de la biblioteca municipal Pau Vila”, segons assegura l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat.

És la prova pilot del projecte de biblioteques de barri. Després d’un període de tanteig que s’allargarà fins al pròxim 12 de maig, es realitzarà un estudi per veure si el projecte continua endavant.

La biblioteca de l’escola Josep Maria Madorell està oberta cada dilluns i cada dimecres entre les 16:45 hores i les 18 hores i, per la seva banda, la de l’escola la Sínia està oberta els dimarts i els dijous seguint el mateix horari.

Si surt bé, el govern municipal format per CDC i PSC espera “proporcionar un espai obert als nens del barri per poder estudiar, fer deures, consultar llibres i aprofitar els ordinadors; aportar un servei a les families i a les escoles; fer un ús social de l’espai”, entre altres beneficis.

 

Recomanacions personalitzades