Cap de setmana d’humor i solidaritat

Aquest cap de setmana del 10 al 12 de març arriba un espectacle d’humor gestual premiat a França i Alemanya. També torna la campanya solidària ‘Ni un plat buit’

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, us proposem quatre plans per fer sense moure-us de Molins de Rei.

1. Riure veient gestos amb ‘A tot gags’

'A tot gags' fa riure fent servir només gestos // Puntmoc

‘A tot gags’ fa riure fent servir només gestos // Puntmoc

Arriba a Molins de Rei l’espectacle ‘A tot gags’, en què tres actors fan riure l’espectador fent servir només gestos, sense cap paraula. L’obra, que pot recordar el Tricicle, porta anys de gira, i ha estat premiada a la Mostra de Teatre de Barcelona del 2013 i ha recollit el premi del públic en festivals de França el 2014 i Alemanya el 2016.

L’obra arriba dins el cicle de Xarxa, que sol portar espectacles infantils però que des del 2016 porta espectacles per a joves un cop l’any, encara que aquesta obra està pensada per a tothom. La iniciativa s’anomena ‘Butaka jove’, amb l’incentiu d’un descompte del 50% per a menors de 25 anys. Si funciona, es proposen que es converteixi en un cicle regular.

L’espectacle serà dissabte 11 de març a les 20 hores a La Peni. L’entrada val 10€ (5€ per a socis).

Viu Molins de Rei sorteja una entrada doble per a ‘A tot gags’ entre els socis del diari.

2. Ajudar la gent necessitada amb ‘Ni un plat buit’

Torna per vuitè any la campanya ‘Ni un plat buit’. Els esplais recorreran els carrers de Molins de Rei demanant menjar per les cases. També es pot anar a donar als punts de recollida següent: plaça de Catalunya, plaça del Mercat, parc del Pont de la Cadena, rambla de la Granja i Capella de Sant Isidre (c. Menéndez Pelayo, 16). El que es reculli es donarà a la Creu Roja i Càritas.

La recollida començarà dissabte 11 a les 16:30 a l’escola El Palau i acabarà a les 19 hores.

3. Acompanyar dues persones enfrontades per la mort de ‘Frantz’

El Cineclub porta la pel·lícula ‘Frantz’ (2016), una adaptació lliure de ‘Remordiment’ (1932). Mostra dues persones que s’acaben trobant per una mort: totes dues van a plorar la tomba de Frantz, mort durant la I Guerra Mundial. Una, alemanya, va veure morir el seu estimat quan lluitava a França. L’altre és francès, cosa que encendrà passions oposades a Alemanya.

La pel·lícula es projectarà divendres 10 a les 22 hores a la Peni. L’entrada val 4€ (3€ per a joves de 15 a 25 anys o socis).

4. Escoltar pop atemporal amb Pigmy i Jordi Montero

L’Espai en Blanch programa el concert de Pigmy, l’integrant de la banda psicodèlica Carrots, que es va dissoldre després de tres discos. Des de llavors, Pigmy segueix creant en solitari amb un estil de pop atemporal i ara presenta el disc “Hamsterdam”. Estarà acompanyat del molinenc Jordi Montero en un concert a pèl.

El concert serà divendres 10 a les 20 hores a l’Espai en Blanch. L’entrada val 12€ (10€ anticipada)

Recomanacions personalitzades