Laura Soto: Les molinenques i els molinencs decidim el futur de la Carretera

Laura Soto // Ajuntament de Molins de Rei

Diumenge dia 5 a les 14h, finalitza la votació per decidir quina Carretera Volem! Us animo a participar i votar, entre tots triarem quin és el futur d’un dels carrers més importants de Molins de Rei, la Carretera.

L’Ajuntament de Molins de Rei, començarà la reforma de la carretera durant l’any 2018, en funció del projecte MÉS VOTAT durant aquesta setmana, en el procés participatiu de la Carretera. Totes les molinenques i els molinencs, tenim al davant una gran responsabilitat, decidir entre tots, democràticament, com serà un dels espais més importants de la nostra estimada vila. Una qüestió no baladí.

La Carretera, ha marcat la nostra història. Ha estat un eix de comunicació, i de transformació de la vila. Però amb els canvis socials i de comunicació ha quedat antiga, mentre la resta de municipis han transformat la seva “carretera”. Aquest Ajuntament està transformant la vila, la Carretera no es pot quedar enrere. Com transformarem la carretera, és cosa de tots.

Com a regidora de Participació, ha estat un gran repte liderar el procés per decidir quina carretera volem. Estic orgullosa de la feina feta i del nivell de qualitat i transparència del procés que hem aconseguit. I sobretot, del fet que tota la vila n’estigui informada i en parli.

Sigui quina sigui l’opció triada, la carretera i Molins de Rei, guanyarem, perquè les 3 opcions, comporten una gran millora: una via amb més qualitat, més amable, que dotarà de més comunicació als barris, amb una millor il·luminació, arbres i mobiliari. Cadascuna de les opcions resol inquietuds i possibles solucions proposades pels més de 300 molinencs i molinenques que van participar en el procés participatiu previ, per tant, la millor solució serà la que votem més gent, simple i clar.

És cert, que no estem acostumats a aquests processos, fins i tot sorprenen, i hi ha gent que es pensa que no és cert. Però com a regidora de Participació, estic orgullosa del gran debat que hem aconseguit aquests dies, de la gran participació que estem aconseguint en els dos moments participatius, i us asseguro que seguirem fent processos com a aquests, perquè milloren la vila, ens fan créixer com a societat i ens fan ser millors. La democràcia, és informar-se, opinar, debatre, discrepar, respectar, decidir, i respectar el resultat de la majoria.

El procés s’ha fet gràcies a la gran professionalitat dels tècnics de la regidoria de Participació que encapçalo i de l’Ajuntament, de la clara i ferma voluntat del govern de fer-lo. Però també hem aprés, que hi ha aspectes del procés, que per nou i transcendent, poden ser millorats. Per tant, el procés per decidir el futur de la Carretera, no només haurà servir per triar i decidir, la Carretera que volem, sinó que ens haurà permès aprendre i millorar els futurs processos participatius a la vila.

Ara tenim l’oportunitat de decidir un aspecte transcendent pel futur de Molins de Rei, NO us deixeu perdre l’oportunitat de fer-ho. El resultat ens afectarà d’alguna manera o altre. No perdem l’oportunitat d’opinar i votar. Us animo a ajudar a fer un Molins de Rei millor entre totes i tots.

PARTICIPEU!
Laura Soto (CDC) és la regidora de Participació de l’Ajuntament de Molins de Rei

Recomanacions personalitzades