El Club Gimnàs Molins de Rei comença la temporada amb bon peu

Les gimnastes del club molinenc participen amb bons resultats en les primeres competicions. 

El Club Gimnàs Molins de Rei ha començat una nova temporada amb bon peu. Després de participar en les primeres competicions, des del club es fa una valoració positiva dels resultats obtinguts. A més, algunes de les joves promeses molinenques han gaudit d’una competició per primera vegada, un fet sempre important en la trajectòria esportiva de qualsevol gimnasta. Una data que recordaran.

Per exemple, l’entitat molinenca ha participat en el trofeu Open Base, on les gimnastes Eva Villanova (nivell 1), Maria Montero (nivell 2), Xènia Coronas (nivell 3) i Mireia Rodríguez (nivell 4) han aconseguit la tercera plaça del podi per equips. En la mateixa competició, Coronas s’ha fet amb la tercera plaça en l’aparell de barra d’equilibris i la primera en salt. Per la seva banda, Rodríguez ha estat la campiona en paral·leles asimètriques i terra, al mateix temps que ha aconseguit ser tercera en salt.

This slideshow requires JavaScript.

Més endavant, el Club Gimnàs Molins de Rei ha competit en el Osonagim. Ha estat “la primera competició” per algunes de les joves esportistes, destaquen des de l’entitat. Han participat gimnastes escolars B,C i D i gimnastes promogim 1B, 2A, 3B i 4.

Irene Blasco ha aconseguit la victòria en barra d’equilibris en la categoria d’escolar B. Mariona Pons ha pujat al tercer calaix del podi en competició individual de categoria escolar D. L’equip d’escolar E format per Laia Suñé, Marta Ruda, Greta Manzanos i Ivette Roig ha finalitzat en tercera posició. A més, Suñé ha estat la primera en l’aparell de terra.

D’altra banda, a l’Osonagim Eulàlia Alcoberro ha estat tercera en salt en la categoria promogim i l’equip de promogim 4 format per la mateixa Alcoberro, Fiona Serra, Maria Escoda i Carla Linares ha estat subcampió. Serra ha estat la campiona individual d’aquesta categoria, segona classificada en l’aparell de paral·leles asimètriques i barra i campiona en terra.

This slideshow requires JavaScript.

Nova sala de tecnificació

“Tenim molt bones sensacions aquesta temporada”, assegura la directora tècnica del Club Gimnàs Molins de Rei, Sebas Gómez. “Ens trobem en un any on finalitza un cicle olímpic i en comença un altre, de manera que la normativa es modifica i cal adaptar-se a ella”, adverteix.

A més, Gómez valora positivament que el club disposi d’una sala de gimnàstica artística de tecnificació per primera vegada. “És un somni fet realitat”, indica l’entrenadora.

Recomanacions personalitzades