Llorenç de Diego és escollit nou president del CEM

El Centre Excursionista Molins de Rei té nou president: Llorenç de Diego Remacha. La seva candidatura va ser la única que es va presentar per ocupar el lloc de Ferran Estela. La nova junta directiva està formada també per Joan Miró, Àngel Beumala, Josep Gràcia, Marià Caimo, Àngels Llorens i Carles Moyés.

Llorenç de Diego, nou president del CEM // Centre Excursionista Molins de Rei

Llorenç de Diego, nou president del CEM // Centre Excursionista Molins de Rei

Llorenç de Diego Remacha, de 60 anys d’edat, ha estat escollit president del Centre Excursionista Molins de Rei (CEM). La seva candidatura va ser la única que es va presentar durant el mes de gener. Una assemblea extraordinària de socis celebrada el 21 de gener a la seu de l’entitat va servir per proclamar guanyadora de manera directa la candidatura de De Diego.

El seu equip el completen Joan Miró Carrasquet com a tresorer, Àngel Beumala Raventós com a secretari, i els vocals Josep Gràcia Alguero, Marià Caimo Hernández, Àngels Llorens Muñiz i Carles Moyés Ramos. No es descarta que s’acabi incorporant algú més a la nova junta directiva.

El nou president tindrà el càrrec en les seves mans per un període de sis anys. Les primeres paraules després de ser escollit president van anar dirigides al president sortint, Ferran Estela, a qui va agrair la gestió feta en el període 2011-2016.

Actualment el Centre Excursionista Molins de Rei té 713 associats, dels que en destaquen especialment pel futur de l’entitat els 106 nens i nenes -amb els seus pares i mares- de la Secció de Muntanya en Família. La resta de seccions de l’entitat en actiu a data d’avui són: Escalada, Tir amb arc, Senderisme, Medi ambient, Veterans, i les comissions organitzadores de la Caminada de Molins de Rei, la travessada Molins-Vilafranca i Molins-Montserrat, i la prova d’orientació de “La Marxeta”.

Recomanacions personalitzades