El jazz intens i sorprenent de Giulia Valle aterra a la Traska aquest cap de setmana

Aquest diumenge Giulia Valle Trio actuarà dins el cicle Daltabaix. Divendres arriba al Foment la pel·lícula d’Albert Serra ‘La mort de Lluís XIV’ en un cap de setmana marcat pels Tres Tombs.

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, us proposem quatre plans sense moure-us de Molins de Rei.

1. Deixar-se endur pel jazz de Giulia Valle

La contrabaixista Giulia Valle, acompanyada de Marco Mezquida i David Xirgu, actuen diumenge a la Traska Truska // Daltabaix

La contrabaixista Giulia Valle, acompanyada de Marco Mezquida i David Xirgu, actuen diumenge a la Traska Truska // Daltabaix

El cicle Daltabaix proposa el “viatge per als sentits” d’escoltar Giulia Valle Trio. Valle, una de les compositores de jazz més importants del jazz nacional internacional. Farà de contrabaixista acompanyada de Marco Mezquida al piano i David Xirgu a la bateria, tots ells “d’absoluta referència al país” segons Daltabaix.

Presentaran el seu darrer disc, gravat al festival de Jazz de San Francisco, amb música viva, plena de matisos i contrastos, amb intensitat rítmica i melodies captivadores per sorprendre en tot moment el públic de la Traska Truska.

Sortegem dues entrades per al concert entre els socis de Viu Molins de Rei. Si no ho sou, podeu fer-vos-en per participar al sorteig. 

El concert serà diumenge 19 de febrer a les 19h a la Traska Truska.

2. Veure l’última pel·lícula d’Albert Serra

El Cineclub projecta l’última pel·lícula del director català Albert Serra: ‘La mort de Lluís XIV’. El singular director explica en aquest film la mort del rei de França el 10 d’agost de 1715, quan li comença a fer mal a la cama. Serà l’inici d’una lenta mort a la cambra reial envoltat dels seus seguidors.

La pel·lícula es projectarà divendres 17 de gener a les 22h al Foment Cultural i Artístic.

3. Veure els Tres Tombs

Com és tradicional a Molins de Rei, els Tres Tombs arriben un més després de Sant Antoni Abat. La festa de benedicció dels animals ocupa tot el cap de setmana, amb la cercavila diumenge al matí.

Dissabte, 18 de febrer a les 12 cercavila amb els portadors de la bandera i els Grallers de Torrelles. Inici a l’Agrupació Folklòrica

Diumenge, 18 de febrer:
9h: Recorregut per Molins de Rei per anar a buscar l’alcalde fins a la rambla de la Granja per l’esmorzar de traginers.
11h: Concentració de carros i cavalleries al barri de la Granja.
12h: Passada dels tres Tombs fins a la plaça de l’Església, on es fa la benedicció d’animals
18h: Concert i ball amb La Chatta Orquestra al Foment Cultural i Artístic.

4. Conèixer el “continent en miniatura” de Madagascar

Dos socis del Centre Excursionista de Molins de Rei (CEM) i viatgers naturalistes, Alícia Pubill i Jaume Parés, projecten el documental ‘Madagascar: un continent en miniatura’. Mostren la flora i fauna endèmiques de la quarta illa més gran del món i la seva diversitat ètnica.

El documental es projectarà dissabte 18 a les 19 hores a la seu del CEM

5. Veure les ‘Mirades’ de Joan Janés

El fotògraf Joan Janés presenta l’exposició de fotografia ‘Mirades’, comissariada per Montse Toran. Durant l’acte d’inauguració de l’exposició, la comissària, que també és mezzosoprano, farà una actuació musical.

La inauguració serà divendres 17 a les 19 hores a la Federació Obrera.

L’exposició es podrà veure del 17 de febrer al 3 de març a la Federació Obrera de dilluns a divendres de 15:30 a 22 hores.

Recomanacions personalitzades