La Fira de la Candelera acaba de forma precipitada per una ventada

No s’han registrat ferits greus però sí que s’han desarmat diferents estands. L’Ajuntament decideix tancar el recinte firal a les 19:30. 

El regidor, Anton Pedrola, i un dels efectius de Protecció Civil recollint un material caigut // Jose Polo

Després d’un cap de setmana amb una meteorologia favorable, les previsions de diumenge amenaçaven amb pluja i un fort temporal de vent. Finalment, l’aigua no ha afectat la 166a edició de la Fira de la Candelera tot i que a primera hora del matí ha caigut un ruixat, però sí ho ha fet el vent que, de fet, ha causat que la mostra tanqui abans del previst, de forma precipitada.

La ventada ha afectat a bona part de la jornada de diumenge, on s’ha vist menys afluència de públic en comparació amb altres edicions. Però passades les 18 hores aproximadament la situació ja era poc sostenible. Diferents parts d’alguns estands han volat, sense causar ferits greus més enllà de desenes d’ensurts. Un d’ells ha estat a l’avinguda de Caldes, on un arbre ha caigut a sobre dos vehicles aparcats, sense que els conductors estiguessin en el seu interior.

Molts dels firaires han plegat abans d’hora i quan ha marxat el sol l’aspecte dels carrers de Molins presentaven un aspecte força desangelat. Hi havia persones passejant però pocs llocs on firar-se. Finalment, l’Ajuntament de Molins de Rei ha decidit tancar el recinte firal a les 19:30, abans del previst.

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei, l’ADF Puigmadrona-Olorda i el nou cos de Protecció Civil s’han coordinat per treballat per solucionar els desperfectes generats pel temporal.

[sam id=”55″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades