El CFS Molins 99 confirma el seu gran moment

CFS Molins 99 6-4 Linyola. Els de Molins de Rei superen amb justícia al Linyola, segon classificat de Tercera Nacional.

Miquel Navarro va tornar a jugar amb el primer equip // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 està en un moment dolç. En una setmana han passat per la Sínia els dos primers classificats de Tercera Nacional: el Pallejà i el Linyola. El resultat: 4 de 6 punts possibles per als molinencs després de l’empat contra els primers i la victòria (6 a 4) contra els segons. Els entrenats per Àlex Bautista demostren d’aquesta manera que tenen la capacitat de competir amb garanties contra qualsevol equip.

Va començar molt bé el partit el Molins 99 contra el Linyola. De fet, el resultat va ser curt en la primera part. Fins a tres pals van fer els locals. Els visitants, un equip que és més un gran bloc que un conjunt d’individualitats, van ser més efectius. Gairebé no havien generat ocasions i van fer el primer gol del partit (0-1).

Álex Bautista, entrenador del CFS Molins 99 // Jose Polo

Estaven carregats de faltes els visitants, però, i Alfredo Valdez no va faltar a la seva cita amb el gol i va empatar des del doble penal (1-1). Després, el mateix Alfredo va fallar des de la mateixa posició. A falta de pocs segons per al final de la primera part, el Linyola va tornar a marcar (1-2). Perdia el Molins 99 però les sensacions eren molt bones.

Durant la segona meitat al Molins li van entrar totes les que no ho havien fet durant la primera part i, a més, va saber patir quan va tocar davant un Linyola que el va posar contra les cordes. El primer tram va ser de domini local: Alfredo va fer el 2 a 2 amb una jugada individual i Àlex Sánchez Ajo va posar per davant els molinencs (3 a 2).

En aquest moment, els visitants van fer-se amb el control del matx i el Molins va fer un pas enrere. Van ser els pitjors minuts dels de Bautista. En aquest context, Sánchez Ajo va fer un gol clau (4 a 2) perquè va donar-li confiança al Molins 99 i, també, perquè va posar molt nerviós al Linyola, que va veure com el seu entrenador era expulsat.

Jugant de cinc, els visitants, insistents, van aconseguir el 4 a 3. Llavors Iván Rodríguez va fer el 5 a 3 després de pispar-li la cartera al rival i fer una paret amb Sánchez Ajo. Tocaria patir més amb el 5 a 4 però al Molins 99 ja se’l va veure més còmode, oblidant aquell moment de joc on es va veure superat. Per acabar el partit, Sergi Areny va aconseguir el 6 a 4 sense porter sota pals.

This slideshow requires JavaScript.

 

Recomanacions personalitzades