Les pel·lícules “La propera pell” i “Diaris de Kandahar” arriben a Molins de Rei

Aquest cap de setmana es pot veure a Molins de Rei el thriller català “La propera pell” i el documental sobre un fotoperiodista a l’Afganistan “Diaris de Kandahar”. La Milla de la Candelera i balls country completen l’agenda del cap de setmana.

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, us proposem quatre plans sense moure-us de Molins de Rei.

1. Veure “La propera pell”

El Cineclub projecta la pel·lícula catalana del 2016 “La propera pell”, dirigida per Isaki Lacuesta i Isa Campo. Un adolescent desaparegut torna després de sis anys, quan tots ja el donaven per mort, i s’incorpora de nou a la vida familiar marcada pel misteri de la seva desaparició quan era un nen. A poc a poc la seva mare començarà a preguntar-se si realment aquest adolescent és el seu fill perdut o un impostor.

La pel·lícula es projectarà divendres 20 de gener a les 22h al Foment Cultural i Artístic.

2. Conèixer què sent un fotoperiodista de guerra

El DocsBarcelona – Documental del Mes projecta “Diaris de Kandahar”, amb la història de Louie Palu, un fotoperiodista al front de combat a Kandahar, al sud de l’Afganistan. A través dels diaris que va escriure entre el 2006 i el 2010 descobrim la seva evolució psicològica enmig d’una violència absurda, desconnectada de la realitat. Ell ha experimentat la cruesa i la monotonia de la guerra en primera persona.

La pel·lícula es projectarà diumenge 22 de gener a les 19h a La Peni. 50% de descompte per a socis de Viu Molins de Rei

3. Córrer a la Milla de la Candelera

Per sisè any consecutiu, dues setmanes abans de la Fira de la Candelera l’Atletisme Molins organitza la Milla de la Candelera. Amb sortida i arribada a la Plaça de la Llibertat a Molins de Rei, el circuit passarà pel passeig del Terraplè amb una volta de 536 metres.

Les curses seran diumenge 22 a partir de les 10:30 amb inici a la plaça de la Llibertat

4. Ballar country

Com és habitual, el Foment Cultural i Artístic organitza balls de diferents estils. Aquesta setmana toca country, amb l’animadora Montse Benítez.

El ball country serà dissabte 21 de gener a les 22:15h.

Recomanacions personalitzades