El CFS Molins 99 recull aliments per lluitar contra la pobresa

L’entitat dedicada al futbol sala inicia una recollida d’aliments al poliesportiu de la Sínia que s’allargarà fins al 4 de desembre. 

La caixa de la Creu Roja situada a l'entrada de La Sínia // Jose Polo

La caixa de la Creu Roja situada a l’entrada de La Sínia l’any passat // Jose Polo

Coincidint amb El Gran Recapte, el Club Futbol Sala Molins 99 també mostra la seva cara més solidària. Tothom que entri al poliesportiu de la Sínia entre el 25 de novembre i el 4 de desembre, veurà una gran caixa a l’entrada del pavelló. És allà on tothom qui vulgui pot aportar el seu granet de sorra en la recollida d’aliments que l’entitat dedicada al futbol sala organitza.

Els aliments seran repartits entre els més necessitats, gràcies a la col·laboració de la Creu Roja Baix Llobregat Centre. Com és normal en aquestes recollides, és important donar aliments com oli, llet, llegums, conserves, pasta i tot allò que es pugui conservar durant molt de temps.

És la segona vegada que el CFS Molins 99 organitza aquesta iniciativa, que es va iniciar l’any passat i enguany es torna a repetir.

Recomanacions personalitzades