La Diputació lliura dues bicicletes elèctriques a l’Ajuntament

Amb aquestes noves bicicletes, el consistori compta actualment amb un total de 3 vehicles elèctrics i en breu preveu incorporar-ne dos més.

Junyent i Casals durant l'acte de lliurament de les bicicletes // Ajuntament de Molins de Rei

Junyent i Casals durant l’acte de lliurament de les bicicletes // Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei ha incorporat dues bicicletes elèctriques en el seu parc públic de vehicles, en aquest cas lliurades per la Diputació de Barcelona en el marc de la línia estratègica que segueix l’ens supramunicipal de mobilitat i eficiència energètica.

En un comunicat, el consistori molinenc expressa el seu “compromís de renovar la flota de vehicles municipals perquè sigui el més respectuosa possible amb el medi ambient, i explica que les dues bicicletes aniran destinades a facilitar els desplaçaments del personal municipal.

Segons l’Ajuntament, la incorporació d’aquestes bicicletes al parc mòbil municipal “respon als compromisos de l’equip de govern d’afavorir l’ús de vehicles que no generin emissions contaminants”. L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va rebre aquest dimarts les bicicletes de mans del diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent, en el marc de l’acte de lliurament dels vehicles als municipis, que es va portar a terme a l’Escola Industrial de Barcelona.

Recomanacions personalitzades