Detingut un molinenc per saquejar una botiga durant els aldarulls del Banc Expropiat

Un veí de Molins de Rei de 40 anys ha estat detingut per, presumptament, liderar el saqueig d’una botiga d’alimentació durant els aldarulls pel desallotjament del Banc Expropiat a Gràcia del maig passat.

El desallotjament del Banc Expropiat va portar molts enfrontaments amb la policia al barri de Gràcia // Sandra Lázaro - Catalunya Plural

Un dels enfrontaments amb la policia pel desallotjament del Banc Expropiat de Gràcia // Sandra Lázaro – Catalunya Plural

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 40 anys veí de Molins de Rei que participava en una manifestació en contra del desallotjament de l’anomenat Banc Expropiat ‘okupat’ del barri de Gràcia de Barcelona, en el primer dia d’aldarulls, el 23 de maig.

Segons la policia catalana, durant la manifestació el detingut, presumptament, va liderar un grup de persones que van “violentar l’accés a un establiment d’alimentació i es van endur diversos productes”.

Segons el relat dels Mossos, l’home anava amb la cara tapada i se li imputen els delictes de “desordres públics amb l’agreujant de saqueig”. La policia no descarta més detencions.

Recomanacions personalitzades