Detenen in fraganti set homes quan intentaven robar en diferents domicilis

Una operació conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha aconseguit la detenció de set lladres que intentaven robar en domicilis del municipi. Acumulaven 18 antecedents i han quedat en llibertat amb càrrecs. 

Eines utilitzades pels llladres // Mossos d'Esquadra

Eines utilitzades pels llladres // Mossos d’Esquadra

Dos agents fora de servei, un de la Policia Local de Corbera i un segon de la Guàrdia Urbana de Barcelona, es van adonar el passat 22 de setembre, al voltant de les 14:30 hores, que un grup de joves anaven vigilant les finestres dels domicilis mentre caminaven pels carrers de Molins de Rei. Buscant aquells que estaven buits, picaven a timbres i accedien a portals.

Aquests dos agents van alertar els Mossos d’Esquadra i, en una operació conjunta amb la Guàrdia Urbana de Molins de Rei, es van desplaçar al lloc dels fets. Una de les patrulles va localitzar dos nois que coincidien amb la descripció facilitada, que van accelerar el pas en adonar-se de la presència policial. Els agents els van identificar i van comprovar que tenien antecedents contra el patrimoni. A més, portaven papers tallats utilitzats per comprovar si els habitatges estaven habitats. Aquests papers es col·loquen a les portes i, al cap d’unes hores, es comprova si han caigut a terra o no.

Minuts més tard, una altra patrulla va veure a tres joves més, que es van amagar en una ferreteria. També els van identificar i durant l’escorcoll van trobar diversos marcadors amagats.

Per acabar, una altra dotació va escoltar sorolls a l’interior d’un bloc de pisos deshabitat situat al barri de Les Conserves i va veure el vidre de la porta d’accés trencat. La policia va entrar i van comprovar que les portes dels pisos tenien senyals de forçament. Els lladres buscaven plaques solars i coure. Es van localitzar dos homes amagats a l’edifici. Un d’ells portava una motxilla plena d’eines per robar i els mateixos marcadors que els altres detinguts.

18 antecedents, llibertat amb càrrecs

Segons expliquen els Mossos d’Esquadra i l’Ajuntament de Molins de Rei en dos comunicats, davant d’aquests indicis, es va procedir a la detenció dels set homes, amb edats d’entre 18 i 40 anys, de nacionalitat espanyola, dominicana i cubana, veïns l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona i Lloret de Mar, com a presumptes autors de robatori amb força en interior de domicili. Els lladres acumulaven 18 detencions anteriors. Tot i això, van passar a disposició judicial i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

 

Recomanacions personalitzades