Mor un juvenil del Molins de Rei CF després d’una trombosi durant un entrenament

Un jove de 16 anys pateix una trombosi en un entrenament i mor a l’hospital. Es va activar el protocol de la FCF i l’ambulància va trigar una hora en arribar, tot i que una actuació més ràpida tampoc hauria servit de res en aquest cas. Anteriorment, havia tingut problemes a l’artèria aorta a causa d’un accident de trànsit. 

Martí Bolló // Molins de Rei CF

Martí Bolló // Molins de Rei CF

L’episodi més trist de la història del futbol de Molins de Rei des de la mort del veterà Francisco Barbancho en ple partit. Un jove de 16 anys jugador del juvenil “B” del Molins de Rei Club de Futbol, Martí Bolló Bordàs, ha mort víctima d’una trombosi sorgida durant un entrenament, segons expliquen fonts del club molinenc.

Tot va ser a l’inici de la sessió preparatòria, realitzada el passat dimecres. El jove va indicar que es marejava i que no es notava les cames. El club va activar el protocol marcat per la Federació Catalana de Futbol (FCF), diferent de l’habitual d’emergències del 112, informant de la situació el més aviat possible. Tot i això, l’ambulància va trigar “una hora en arribar després de més d’una trucada”, senyalen aquestes mateixes fonts. Finalment van arribar dues ambulàncies i va ser traslladat a l’hospital on va arribar en situació crítica. Va ser allà on va morir. Des del Molins de Rei CF s’indica que, segurament, una actuació més ràpida tampoc li hauria salvat la vida, segons les primeres valoracions mèdiques.

Segons indiquen des del club, Bolló feia mesos que havia patit un accident de trànsit que va danyar-li l’artèria aorta. Van haver de posar-li una pròtesi perquè la tenia malmesa i, després de la recuperació, tornava a iniciar la seva activitat futbolística.

Activitats suspeses i suport entre clubs 

El Molins de Rei CF ha cancel·lat totes les activitats al Josep Raich fins al pròxim dilluns i ha mostrat el seu suport a la família a través de la seva pàgina web. L’altre club de futbol del municipi, l’Atlètic Incresa, també ha mostrat el seu condol a través d’un comunicat publicat al seu Facebook.

Recomanacions personalitzades